Problem starting MongooseIM

Home Forums MongooseIM Problem starting MongooseIM

This topic contains 3 replies, has 3 voices, and was last updated by  tele 49 minutes ago.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #55142

    yogenr
    Member

    Hi All,

    I am new to MongooseIM. I have successfully installed MongooseIM 1.5 on OS X 10.10. However when I enter ‘mongooseim start’ nothing happens, when I enter ‘mongooseim ping’ the following error is returned ‘Node mongooseim@localhost not responding to pings’. If I enter ‘mongooseim version’ I get a response ‘MongooseIM version 1.5.0′.

    I am not sure what else I need to do to start a MongooseIM node in server mode.

    Any help is greatly appreciated.

    Thanks

    #55143

    mariodlg
    Member

    Try mongooseimctl start and then see what is in ejabberd.log file, or better include the log file errors here, so we can help.

    #55144

    yogenr
    Member

    Thanks for your response mariodlg.

    I tried ‘mongooseimctl start’ but nothing happened. I searched for ejabberd.log but did not find it.

    ymac:~ yogenreddy$ mongooseim start
    ymac:~ yogenreddy$ mongooseim ping
    Node mongooseim@localhost not responding to pings.
    ymac:~ yogenreddy$ mongooseimctl start
    ymac:~ yogenreddy$

    #55145

    tele
    Member

    Try with:

    mongooseim console

    And see what error it gives you on console

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.